виробниче обладнання
Компанія STEPHAN має більш ніж 57-річний досвід роботи в харчовій промисловості, а її машини відомі своєю винятковою універсальністю. Ці надсучасні пристрої виконують безліч функцій, включаючи нарізання, змішування, перемішування, диспергування, змішування, емульгування, нагрівання та охолодження. Міцні, довговічні та прості в очищенні, машини STEPHAN дозволяють виконувати кілька технологічних операцій в одному пристрої.
Технологія STEPHAN використовується переважно у виробництві напівфабрикатів, молочних продуктів (зокрема плавлених сирів), кондитерських виробів, м'яса та ковбасних виробів і має кілька ключових переваг:
1. Мінімальні втрати енергії та скорочення викидів CO2: Машини STEPHAN мінімізують втрати енергії, сприяючи скороченню викидів вуглекислого газу.
2. Швидке пряме нагрівання для захисту сировини: Технологія забезпечує дуже швидке пряме нагрівання, зберігаючи якість сировини.
3. Оптимізований аромат, колір і структура: Аромат, колір і структура продуктів оптимізуються завдяки передовим технологічним можливостям STEPHAN.
4. Покращена загальна якість продуктів харчування: Використання машин STEPHAN призводить до загального поліпшення якості вироблених продуктів харчування.
Для молочної промисловості та виробництва напівфабрикатів STEPHAN пропонує ряд безперервних ліній, в тому числі:
- Система STEPHAN UHT: Призначена для виробництва плавлених сирів.
- Варильний апарат безперервної дії STEPHAN: Ідеально підходить для виробництва плавлених сирів, дитячого харчування, соусів, сальси, кетчупу, супів і пюре.
- Лінії STEPHAN Conti-Lines: Підходить для виробництва майонезу, салатного крему, кетчупу, соусів, крем-супів, сальси, дитячого харчування, лікарняного харчування та овочевих пюре.
- Модуль емульгування STEPHAN: Призначений для виробництва майонезу, салатних кремів, заправок і емульгованих соусів.
Крім того, STEPHAN пропонує системи періодичної дії для молочної, харчової та кондитерської промисловості, включаючи:
- Універсальні машини STEPHAN: Універсальні системи для виробництва плавленого сиру, майонезу, кетчупу, хрону, соусів, дитячого харчування, соусів, заправок, шоколаду, начинок, марципанів, сурімі, свіжих сирів та емульсій.
- Система STEPHAN Vacutherm®: Призначена для виробництва майонезу, кетчупу, заправок, соусів, класичних соусів, соусів для макаронних виробів, супів і дитячого харчування.
- STEPHAN Combitherm: Призначений для виробництва дитячого харчування, пюре, спредів, печінкового паштету, хрону, заправок, сурімі та плавлених сирів, що перекачуються.
- STEPHAN COOK-IT®: Підходить для виробництва готових страв, супів, рису, макаронних виробів, картоплі, овочів, м'яса, риби, птиці, тушкованого м'яса і соусів.
Технологія STEPHAN Microcut® для тонкого подрібнення та емульгування є найкращим вибором для безперервного виробництва таких продуктів, як м'ясні емульсії, печінковий паштет, шкірні емульсії, дитяче харчування, овочеві пюре, хлібобулочні вироби, корм для домашніх тварин, майонез, кетчуп і соуси.
Крім того, на заводі STEPHAN у м. Гамельн, Німеччина, є спеціальний випробувальний центр площею понад 200 м². На цій площі розміщено сім платформ, на яких можна розмістити та з'єднати між собою машини STEPHAN. Клієнти та ділові партнери під керівництвом інженерів і технологів STEPHAN можуть проводити техніко-економічні обґрунтування та демонстрації, виробляючи, аналізуючи та дегустуючи свої харчові продукти в імітованих виробничих умовах.